BC OOSTENDE EN ANTWERP GIANTS  IN DE CHAMPIONS LEAGUE BASKETBAL LIVE EN EXCLUSIEF OP ELEVEN SPORTS

Antwerpen, [11/10/2019] – ELEVEN SPORTS heeft de exclusieve uitzendrechten voor de Champions League Basketbal verworven. In deze prestigieuze topcompetitie nemen dit seizoen de Antwerp Giants en BC Oostende het op tegen de beste clubs uit Europa. De wedstrijden van BC Oostende en de Antwerp Giants zullen live en exclusief te zien zijn op Eleven Sports.

 Vorig seizoen verrasten de Antwerp Giants vriend en vijand door de Final Four van de Champions League te bereiken. Het was de eerste keer in de driejarige geschiedenis van dit nieuwe internationale bekertoernooi dat een Belgische ploeg kon doorstoten. In een kolkend Sportpaleis eindigden de Giants uiteindelijk knap derde.

Dit jaar werden de Antwerpenaren in de poulefase onderverdeeld in groep B bij Europese grootmachten als AEK Athene en Hapoel Jeruzalem. Belgisch kampioen BC Oostende zit in groep A met onder andere de Franse topploeg Strasbourg en het Italiaanse Dinamo Sassari. In elke poule zitten acht teams, de beste vier stoten door naar de knock-outfase van het toernooi.

Met de verwerving van de uitzendrechten van de Champions League basketbal versterkt Eleven Sports zijn positie als de Belgische referentie voor de live uitzendingen van het internationale basketbal. Eleven Sports is namelijk al jarenlang de trouwe partner van het Amerikaanse NBA-basketbal. Een basketbalpas kost slechts 6 euro per maand en kan je bestellen op elevensports.be.

Oostende speelt zijn eerste wedstrijd in de groepsfase op 15 oktober in Straatsburg, Antwerp neemt het op 16 oktober op tegen het Spaanse San Pablo Burgos in Spanje.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports in België en Luxemburg:

“Twee Belgische basketbalploegen die deelnemen aan het Europese kampioenenbal, daar willen we als Belgische sportzender die ook de rechten over de NBA heeft, absoluut bij zijn. De Antwerp Giants hebben België vorig seizoen laten dromen in de Champions League en ook nu zit een nieuwe stunt erin. We zijn dan ook bijzonder tevreden dat we de Belgische basketballiefhebbers dit nieuwe aanbod kunnen aanbieden.”

Artikel te vinden op: http://press.elevensports.be/press_eleven_be/bc-oostende-en-antwerp-giants-in-de-champions-league-basketbal-live-en-exclusief-op-eleven-sports/

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.