Nitp onderuit tegen Bonn

Oostende startte voor het eerst in zijn meest complete opstelling. Djurisic en Buza stonden voor het eerst aan de opworp en ook Schwartz was gerecupereerd van zijn verzwikte enkel.

Oostende startte sterk en Djurisic toonde al meteen zijn klasse. Ook Mwema en Lasisi presteerden sterk en stuwden hun team naar een 28-18 voorsprong. Verlies aan concentratie liet toe dat de Duitsers terug aansluiting konden vinden aan de rust (44-44)

Ook na de pauze opnieuw een sterke periode van de kustploeg. Desiron werd meermaals bediend en werkte secuur af. Ook de sterkhouders van de eerste helft bleven raakmikken. De 5e fout van Desiron veranderde het spelbeeld en gaf de tegenstander meer slagkracht onder doel waardoor ze kort voor het einde voor het eerst op voorsprong kwamen. Djurisic bracht zijn team enkele seconden voor het slot nog op voorsprong, maar een aanvallende rebound op het eindsignaal besliste finaal de wedstrijd in het voordeel van Bonn (90-91)

Williams 2, Lasisi 15, Schwartz 5, Buza 4, Mwema 19, Desiron 17, Buyschaert 3, Djordjevic 4, Fieler 10, Maric 0, Djurisic 11